Invulling van de wintermaanden

Beste Leden van Golfclub Zeewolde

Na een lange zomer komen de wintermaanden er weer aan. Een jaar met vele uitdagingen maar ook een jaar waarbij het Horecateam kansen heeft weten te benutten.

Na een periode van Covid-19, een nieuw kassa systeem en vele nieuwe collega’s zijn wij mede door jullie steun door deze, voor ons “Horeca”, zware periode heen gekomen en gaan we vanaf heden met positieve inspiratie weer bouwen aan iets moois.

Maria en haar keukenteam zijn volop bezig met ideeën en invulling voor de komende maanden. Menu’s voor het volgende jaar, maar ook gaan wij jullie wederom culinair verrassen met soepen en maaltijden “to go”.

Vanaf 1 november hebben wij wekelijks 3 soepen “to go” en drie gerechten “to go”. Deze zullen wij wekelijks op de borden en bij de kassa communiceren.
In de wintermaanden serveren wij op de dinsdagen en woensdagen á la carte maar heeft u voor de andere dagen een zeer smakelijk alternatief.

Medio November zullen wij het kerstmenu “to go” presenteren zodat wij u gedurende de gezellige feestdagen kunnen ondersteunen in de voor velen drukke tijden.
De volledige informatie over het reserveren, ophaaltijden en dergelijke zullen wij op tijd met u communiceren.

Mocht u vragen hebben over de culinaire invulling van uw evenement tijdens de wintermaanden in ons restaurant of bij u thuis, dan kunt u mij te allen tijde aanspreken, zodat wij een voorstel voor u op maat kunnen maken.

We hopen u de komende maanden te mogen ontvangen in ons groene restaurant.

Culinaire gastvrije groet,

Cees Stensen