Betalingen bij de horeca

Beste leden van Golfclub Zeewolde,

Betalingen bij de horeca

Na een lange periode mogen we eindelijk weer volledig open.

Zoals u eerder al heeft kunnen lezen en ondervonden zijn we gestart met een bijna nieuw team van horecamedewerkers. Daarnaast werken we sinds kort met een digitaal systeem met handhelds voor het afrekenen van bestellingen. Er is zowel binnen als buiten een tafelnummering aangebracht om het bestel- en betaalproces te versnellen.

Deze veranderingen vragen helaas een kleine opstartperiode, waarvoor wij uw begrip vragen. Wij zullen er alles doen aan om u zo snel mogelijk weer de service te bieden op het niveau dat u van ons gewend bent.

Per heden kunt u uw bestaande saldo weer gebruiken en kunt u gemakkelijk met uw NGF-pas (fysiek en digitaal) betalen. Heeft u uw pas daar nog niet voor gebruikt, dan kunnen wij deze voor u activeren. U kunt een kopie van uw oude NGF pas mailen naar restaurant@golfclub-zeewolde.nl of een kopie van uw NGF pas afgeven bij een van onze medewerkers; binnen een week wordt de pas dan voor horecadoeleinden geactiveerd en kunt u er geld op storten.

Vanzelfsprekend kunt u er ook nog steeds voor kiezen om uw bestelling bij de kassa af te rekenen.

Mocht u naar aanleiding van het bovenstaande nog vragen hebben, aarzelt u dan niet om Mariska of ondergetekende te benaderen.

Met culinaire gastvrije groet,

Team Golfrestaurant Zeewolde

Cees Stensen