Culinaire inspiratie 2022

Golfrestaurant Zeewolde

Hierbij vindt u informatie over de mogelijkheden in ons restaurant tijdens uw evenement. Wij bieden u tal van mogelijkheden om een passende culinaire invulling te geven aan uw golfdag. Ons aanbod van arrangementen is niet beperkt tot wat er in deze banqueting map getoond wordt, maar gaat veel verder. Gebruikt u deze map als bron van inspiratie. Mocht u daarna nog speciale wensen hebben, of met ons willen brainstormen over de invulling, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen.

De invulling van onze arrangementen is tot stand gekomen op basis van evaluaties en ervaringen van voorgaande jaren. Onze prijzen zijn berekend aan de hand van een standaard hoeveelheid per persoon.

Om optimale service en kwaliteit te kunnen leveren, vragen wij u om vroegtijdig uw wensen aan ons door te geven.

Alle genoemde prijzen zijn, indien niet anders vermeld, per persoon en inclusief btw. Wij werken voor al onze reserveringen met de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH). U kunt deze voorwaarden downloaden via https://www.khn.nl/uvh-nl

Voor verdere vragen, informatie en/of reserveringen verzoeken wij u een afspraak te maken met Cees of Mariska, ook kunt u ons een mail sturen: restaurant@golfclub-zeewolde.nl

Met culinaire en gastvrije groet,

Team Golfrestaurant Zeewolde

Ontvangst

Lunch

Liever nog iets toevoegen? Ons lunchbuffet is gemakkelijk uit te breiden met extra items. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. De gerechten zijn niet inwisselbaar.

Baancatering

Op aanvraag verzorgen wij ook de catering in de baan. Neem hiervoor gerust contact met ons op voor de diverse mogelijkheden.

Borrel

Onze bittergarnituren worden geserveerd per flight. De genoemde aantallen en prijzen zijn per persoon.

Diner

Onderstaand treft u het menu aan dat wij voor u kunnen serveren. Het menu is met zorg door onze chef samengesteld. Onze chef werkt met dagverse producten waarbij kwaliteit voorop staat.

Voorgerechten

  • Gerookte Schotse zalm met een frisse salade en kerriedressing
  • Eendenborst met pepers en een compôte van rode ui
  • Gegratineerde geitenkaas, walnoten en honing

Alle voorgerechten worden geserveerd met brood en boter

Hoofdgerechten (keuze uit maximaal 3 gerechten per gezelschap of competitieteam)

  • Salade gegratineerde brie met olijven, zongedroogde tomaat en een honingdressing
  • Truffelrisotto met paddenstoelen en dagverse groenten
  • Op de huid gebakken kabeljauw met groene kruidensaus en garnituren van het seizoen
  • Geconfijte parelhoen met jus de veau en garnituren van het seizoen
  • Half haantje traditioneel met rauwkost en appelcômpote
  • Hollandse biefstuk met rode wijnsaus en garnituren van het seizoen

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met frites

Mocht u specifieke wensen hebben voor de invulling van uw diner dan is dit uiteraard bespreekbaar. Hierbij houden wij rekening met de op dat moment geldende dagprijs van de inkoop voor het vaststellen van de verkoopprijs.

 

Daghappen Zeewolde

Naast de menu’s en BBQ varianten kunnen wij voor u en uw gasten ook een daghap serveren:

Spelregels:

Minimale aantal gasten is 30 personen.

Mocht het weer het niet toestaan om buiten te bbq’en verplaatsen

wij het naar ons restaurant als diner in buffetvorm.

Inhoud kaart