
Culinaire inspiratie 2022
Golfrestaurant Zeewolde
Hierbij vindt u informatie over de mogelijkheden in ons restaurant tijdens uw evenement. Wij bieden u tal van mogelijkheden om een passende culinaire invulling te geven aan uw golfdag. Ons aanbod van arrangementen is niet beperkt tot wat er in deze banqueting map getoond wordt, maar gaat veel verder. Gebruikt u deze map als bron van inspiratie. Mocht u daarna nog speciale wensen hebben, of met ons willen brainstormen over de invulling, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen.
De invulling van onze arrangementen is tot stand gekomen op basis van evaluaties en ervaringen van voorgaande jaren. Onze prijzen zijn berekend aan de hand van een standaard hoeveelheid per persoon.
Om optimale service en kwaliteit te kunnen leveren, vragen wij u om vroegtijdig uw wensen aan ons door te geven.
Alle genoemde prijzen zijn, indien niet anders vermeld, per persoon en inclusief btw. Wij werken voor al onze reserveringen met de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH). U kunt deze voorwaarden downloaden via https://www.khn.nl/uvh-nl
Voor verdere vragen, informatie en/of reserveringen verzoeken wij u een afspraak te maken met Cees of Mariska, ook kunt u ons een mail sturen: restaurant@golfclub-zeewolde.nl
Met culinaire en gastvrije groet,
Team Golfrestaurant Zeewolde
Ontvangst
Lunch
-
Lunchbuffet Zeewolde €16,00
Soep van de dag
Broodtriangels / zachte bollen
Diverse belegsoorten:
Boerenlandkaas, oude kaas, slagersham, kalfsfricandeau
Jam
Rundvleeskroketten met mosterd
Groene Salade
Huzarensalade
Vruchtenyoghurt
Gekookte eiren
Verse Jus d' orange
Melk, karnemelk
Appels en bananen -
Lunchtas basis €10,50
Baanbroodje ham
Baanbroodje kaas
Handfruit
Flesje water -
Lunchtas Zeewolde €13,50
Baanbroodje Parmaham
Baanbroodje oude kaas
Candy
Handfruit
Flesje water -
Lunchtas Luxe €16,00
Baanbroodje Parmaham
Baanbroodje oude kaas
Candy
Handfruit
Flesje water
Jus d'orange
Liever nog iets toevoegen? Ons lunchbuffet is gemakkelijk uit te breiden met extra items. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. De gerechten zijn niet inwisselbaar.
Baancatering
Op aanvraag verzorgen wij ook de catering in de baan. Neem hiervoor gerust contact met ons op voor de diverse mogelijkheden.
Borrel
Onze bittergarnituren worden geserveerd per flight. De genoemde aantallen en prijzen zijn per persoon.
-
Bittergarnituur Aak €4,00
Warm gemengd bittergarnituur (4st.) Pittige pindamix
-
Bittergarnituur Botter €6,00
Warm gemengd bittergarnituur (2 st.) Grote garnalen (1 st.) Parmaham Mosterdkaas Gemarineerde olijven
-
Bittergarnituur Pluut €9,00
Warm gemengd bittergarnituur (2 st.) Crostini ossenworst (1 st.) Crostini gerookte zalm (1 st.) Manchego kaas Parmaham Olijvenmix

Diner
Onderstaand treft u het menu aan dat wij voor u kunnen serveren. Het menu is met zorg door onze chef samengesteld. Onze chef werkt met dagverse producten waarbij kwaliteit voorop staat.
Voorgerechten
- Gerookte Schotse zalm met een frisse salade en kerriedressing
- Eendenborst met pepers en een compôte van rode ui
- Gegratineerde geitenkaas, walnoten en honing
Alle voorgerechten worden geserveerd met brood en boter
Hoofdgerechten (keuze uit maximaal 3 gerechten per gezelschap of competitieteam)
- Salade gegratineerde brie met olijven, zongedroogde tomaat en een honingdressing
- Truffelrisotto met paddenstoelen en dagverse groenten
- Op de huid gebakken kabeljauw met groene kruidensaus en garnituren van het seizoen
- Geconfijte parelhoen met jus de veau en garnituren van het seizoen
- Half haantje traditioneel met rauwkost en appelcômpote
- Hollandse biefstuk met rode wijnsaus en garnituren van het seizoen
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met frites
Mocht u specifieke wensen hebben voor de invulling van uw diner dan is dit uiteraard bespreekbaar. Hierbij houden wij rekening met de op dat moment geldende dagprijs van de inkoop voor het vaststellen van de verkoopprijs.

Daghappen Zeewolde
Naast de menu’s en BBQ varianten kunnen wij voor u en uw gasten ook een daghap serveren:
-
Gegrilde kippensaté, pindasaus, atjar-salade, verse ananas en frites met mayonaise €19,50
-
Geroosterde kalfssukade, jus de veau, frisse salade en frites met mayonaise €19,50
-
Gerookte Schotse zalm, hollandaisesaus, frisse salade en frites met mayonaise €19,50
-
BBQ €22,50
Wij serveren vanaf onze BBQ een rijkelijk assortiment van vis, vlees en vegetarische gerechten. Gemarineerde gamba’s, vispakket met groenten, satė, biefstuk, runderhamburger en ook de portobello gevuld met groenten zal niet ontbreken.
Een geroosterde maiskolf en gepofte aardappel met crème fraîche, een diversiteit van broodsoorten, sausjes en een frisse salade maakt de BBQ compleet. -
BBQ de Luxe €29,50
Als voorgerecht serveren wij een drietal salades. Frisse ijsbergsalade met gerookte zalm, een gemengde salade met Parmaham en een tomatensalade met mozzarella en pestosaus.
Wij serveren vanaf onze BBQ een rijkelijk assortiment van vis, vlees en vegetarische gerechten. Gemarineerde gamba’s, vispakket met groenten, satė, biefstuk, runderhamburger en ook de portobello gevuld met groenten zal niet ontbreken.
Een geroosterde maiskolf en gepofte aardappel met crème fraîche, een diversiteit van broodsoorten, sausjes en roerbakgroenten maakt de BBQ compleet. -
BBQ Zeewolde €37,50
Als voorgerecht serveren wij een drietal salades. Frisse ijsbergsalade met gerookte zalm, een gemengde salade met Parmaham en een tomatensalade met mozzarella en pestosaus.
Wij serveren vanaf onze BBQ een rijkelijk assortiment van vis, vlees en vegetarische gerechten. Gemarineerde gamba’s, vispakket met groenten, satė, biefstuk, runderhamburger en ook de portobello gevuld met groenten zal niet ontbreken. Een geroosterde maiskolf en gepofte aardappel met crème fraîche, een diversiteit van broodsoorten, sausjes en roerbakgroenten maakt de BBQ compleet.
Als nagerecht serveren wij voor u en uw gasten een weckpotje met tiramisu waarbij een lekker kopje koffie de dag complementeert.
Spelregels:
Minimale aantal gasten is 30 personen.
Mocht het weer het niet toestaan om buiten te bbq’en verplaatsen
wij het naar ons restaurant als diner in buffetvorm.